Evenementen | Promotie

Gunki meets Rotterdam - nieuwe producten en vistijd!

Dit jaar vond voor de derde keer de GUNKI team meeting plaats bij Rotterdam, in het visrijke Zevenhuizen. Het idee van deze meeting is dat alle Europese vissers elkaar goed kunnen leren kennen, van elkaar kunnen leren en samen mooie, nieuwe producten kunnen ontwikkelen. Zeker het toespitsen op de lokale wensen en behoeften van vissers is hierdoor gemakkelijk, er waren immers vissers uit elke hoek van Europa!

OPZET Tijdens deze 4-daagse meeting was de opzet als volgt: 's ochtends een bijeenkomst over onder andere de nieuwe producten voor 2016, waarvan de meeste prototypen aanwezig waren! In de middag en avond was er tijd om te gaan vissen, in de omgeving van Rotterdam. Veel vissers zijn gaan vissen in het centrum van Rotterdam om te trainen voor het GUNKI Iron Tournament, wat 26 & 27 september weer wordt georganiseerd!

Houd voor alle nieuwtjes en updates de Facebook pagina, Facebook groep en Instagram pagina in de gaten!Oké genoeg over de nieuwe producten! Over een aantal maanden zal de nieuwe 2016 catalogus beschikbaar zijn, waar alle specificaties en details in staan.

VISSEN Zoals gezegd is er veel tijd genomen om samen te gaan vissen. De ene groep ging richting centrum Rotterdam, een andere groep trok de polders in rondom Rotterdam. De omstandigheden waren niet optimaal, wat het tot een behoorlijk taaie bedoeling maakte. Toch kwamen er een aantal mooie vissen boven water!Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21190

Foto's

92088

likes

242