Evenementen

Coppens en Staverman winnen Predatortour

'Oops, they did it again!' Dat zal menig deelnemer aan de Predatortour over Luc Coppens en Jeremy Staverman gedacht hebben. Beter nog: 'Oops, they participate again!' Met deze toppers in de gelederen lonkt voor het overige deelnemersveld eigenlijk louter een tweede plaats. Deze gasten zijn niet van de titel af te houden! Na de WPC 2014 interviewde Roofvisnet(/Rovers) Luc en Jer en dat is nu extra leuk om eens terug te zien!

TEKST, FOTO'S EN VIDEO REDACTIEZaterdagavond jl. een titanenstrijd; de Champions League finale Barcelona-Juventus. Nou, nee hoor. Eigenlijk had Juventus niks te vertellen! Barcelona was oppermachtig! Idem dito wat betreft de Predatortour. Het voetbal heeft Messi, Suarez en Neymar (en Iniesta, maar dat terzijde); wij hebben Luc Coppens en Jeremy Staverman. Als je er over gaat nadenken, dan is het waanzinnig! Met de Predatortour op zak hebben ze nu alle grote roofviswedstrijden gewonnen en hebben ze een verzameling boten in de wacht gesleept, waar een gemiddelde botenboer jaloers op is!

Hoe bedoel je bloedje fanatiek!


Fanatiek in kwadraat!

Het was ook het eerste wat het koppel verkondigde nadat het vorig jaar de World Predator Classic won! "Wauw, wat een geweldige ervaring! Nu is het tijd om ons op de Predatortour te focussen, ook die willen we winnen!" Ze zaten er in 2014 al zo dicht bij! Eigenlijk weet je dan al waar dat toe gaat leiden... Dan gaan ze hem winnen ook!

Door niet-vissers wordt vissen nog wel eens gelijk gesteld aan geluk! Daar kun je niet goed in zijn, het lot bepaalt of je vangt of niet! En zelfs in ons eigen wereldje kunnen we daar een handje van hebben. Zie hier het ultieme tegendeel! De wereldberoemde bass-visser Kevin Vandam zei het al eens: "Eigenlijk kennen we in onze grote toernooien (bv Bass Master Classic) de factor geluk niet meer! Alles is berekend en valt toe te dichten op jezelf!" Met het winnen van wedstrijd op wedstrijd hebben Luc en Jeremy dit keer op keer onderstreept! Geweldenaars!

Luc en Jeremy over geluk! Bescheidenheid?


Terugblikkend op Predator Tour 2014! 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21190

Foto's

92088

likes

242