Evenementen

Pike Trail Noorwegen

Zweden mag dan al jaren bekend staan als snoekland bij uitstek, waar elk jaar veel Nederlanders heen trekken, minder bekend is dat er ook in Noorwegen veel én grote snoek rondzwemt. Beresterke snoeken bovendien, die huizen in de vele diepe fjordmeren met kraakhelder water, middenin een overweldigende, ruige natuur. En wat is er dan mooier om 4 meter onder de boot ineens een grote snoekenkop naar boven te zien komen die je kunstaas achtervolgt. Nog mooier natuurlijk als die er ook nog met veel geweld op knalt!

PIKETRAIL Tijdens deze piketrail van 5/6 dagen zullen Arnout Terlouw en Stef Jansens drie van zulke meren bevissen: als eerste Tyri- en Steinsfjorden en als laatste Kröderen waar Arnout al eerder heeft gevist. Alle drie op zo’n 2 uur rijden van Oslo. De grote vraag is: hebben de (grote) snoeken al gepaaid en liggen ze alweer wat dieper of zijn ze nog in de ondiepe baaien te vinden? Zijn ze hongerig, of juist niet? En wat gaat het weer (lees: wind) doen? Het zijn stuk voor stuk meren van enkele tientallen kilometers lang… Dagelijks zullen Arnout en Stef hier hun gal spuien of juist hun euforie delen over de groenjassen uit de Noorse fjorden. Volg ze dus!

ARNOUT Arnout Terlouw is een ware vismachine, specimenhunten is wat hij het liefst doet. Geen enkele soort is veilig, dus ook snoek niet! Een brok ervaring die al het broodnodige mee heeft gemaakt op visgebied. Noorse snoeken… Wees gewaarschuwd!

STEF Stef Jansens is een allround visser, hij begon met fanatiek vissen op karpers, maar inmiddels weet hij wel beter. Die roofvissen zijn ook enorm kicken! In Nederland heeft hij al behoorlijk wat zoete rovers voor de lens getoverd, maar kan hij dit ook in het buitenland? We zullen het zien!

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21897

Foto's

92105

likes

290