Promotie

Hot ‘n Tot en Wiggle Wart

Er zijn van die kunstaasjes die zich in het verleden hebben bewezen als ongekende vangers en eigenlijk niet mogen ontbreken in de tacklebox van een fanatieke roofvisser. De Wiggle Wart en de Hot ‘n Tot van Storm zijn 2 van dit soort aasjes. Wat vaak jammer is aan dit soort kunstaasjes is dat je ze gaat missen als ze niet meer verkrijgbaar zijn.NIET MEER VERKRIJGBAAR Storm heeft de Wiggle Wart en Hot ‘n Tot niet meer in het assortiment zitten en dat maakt dat deze dus moeilijk te vinden gaan worden. Maar gelukkig heeft de Hengeldiscount Gigant nog een partij weten te vinden en zijn ze HIER voor een prijs van € 6,95 verkrijgbaar.

GROOT ASSORTIMENT Daarnaast heeft de Hengeldiscount Gigant een van de grootste assortimenten op het gebied van kunstaas en roofvismaterialen, met veel merken en kleuren die nergens anders verkrijgbaar zijn, als zij het niet op voorraad hebben, dan wordt het moeilijk om het in Nederland te vinden.

Ga eens langs in Oldemarkt of bezoek ze online www.hengeldiscount.nl!

EEN LEUK WEETJE Een aantal jaren geleden is een originele Wiggle Wart (pre Rapala) in de kleur ´blue steel´ in originele en onbeschadigde verpakking verkocht voor $3.383,- op Ebay, dit was een van de zeldzaamste kleuren van de Wiggle Wart.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21897

Foto's

92105

likes

290