Visvakanties

VISTRIPS: De beste locaties voor Spaanse voorjaarsrovers!

De lente (april-mei) is een toptijd in Spanje. De koude winter is voorbij en wateren warmen in notime op. De meeste vissen zijn nu klaar met paaien, moeten weer energie opdoen en zijn superhongerig!

Een van de meest spectaculaire visserijen is nu het meervalvissen met kunstaas op de rivier de Ebro. Deze rovers brengen vissers in heuse extase met onvergetelijke drils en snoeiharde aanbeten in een supermooie omgeving. Mooi is ook dat het nu de beste tijd is hier voor snoekbaars en grote baars. Oftewel, het vissen hierop is nu helemaal niet hoogdravend en je kunt prima aan aantallen werken,  al helemaal met onze professionele gidsen. Ben jij klaar voor een heuse Ebro Grand Slam?

image1baars

image2baars

Een andere mooie Spaanse locatie in deze tijd is zeker weten de provincie Extremadura met haar vele gigantische stuwmeren! Hier kun je je in deze tijd met het warmere water je lol op aan actie met gretige blackbass en de snoeken die wakker zijn geworden uit hun winterslaap!

image4baars

Heel mooi is ook de kustvisserij in het voorjaar. De meeste Spaanse zeerovers arriveren nu in de Ebro Delta. Bluefish, palometa en zelfs tonijn doen zich hier nu te goed aan de massa’s sardines die voor de Spaanse kust zwemmen. Saillant detail, dit is meestal de tijd dat de grootste exemplaren gevangen worden!

image5baars

Voor meer info of het boeken van trips kun je terecht bij !

Wij helpen je graag met het boeken van jouw droomtrip!

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21190

Foto's

92088

likes

242