Evenementen

Predatortour Zweden 2012. Dag 3.

Strak blauwe luchten vandaag in Zweden


Morgen gaat het echt gebeuren. Vandaag waren alle teams aanwezig op het water om de boten te inspecteren en de test van de startprocedure van de wedstrijd te oefenen. Dit is bij alle teams vlekkeloos verlopen. Vandaag ook de laatste kans om wat kleine verbeter punten aan te brengen in de techniek. Het bleek ook vandaag weer een lastige klus te worden. Er werden hier en daar wat snoeken en baarzen gevangen. Forel is nog steeds niet gevangen en dit zal zeker een toevalstreffer worden. Maar goed morgen kan het weer allemaal anders lopen dan vandaag. Het is nog steeds schitterend weer hier in Zweden. Met een graad of 12 en weinig wind mogen we niet klagen. De sfeer is onderling zeer goed.

 

Inspectie van de boten

 

 

Een gezellig stel!


 

 

Schitterende vismachines uit Zweden.

 


Vandaag hadden we eindelijk een mooie snoek in de boot! Dat werd wel eens tijd ook voor ons zelfvertrouwen. Daarna ging het eigenlijk niet eens zo slecht en Peter pakte nog 5 mooie baarzen. In de middag hadden we nog gezelschap van Jeroen Wolst die ik ook nog op een snoekplekje zette. Dus met 2 snoeken en 5 baarzen deden we goed mee.

Vanavond waren alle teams aanwezig voor de briefing waarbij via een powerpoint presentatie de regels nog eens werden doorgenomen.

Maandag de eerste wedstrijddag, aanvang 08:00 tot 16:00. Dan zullen we zien hoe de vlag er voor staat. Maandagavond hopelijk en vroegere update vanuit Zweden. Tot morgen.

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21190

Foto's

92088

likes

242