Promotie

Op bezoek bij de Dutch Tackle Company

Op 29 maart staan we op een fabrieksterrein in Weurt, we gaan vandaag op bezoek bij DTC, onder andere bekend van Rozemeijer en PB Products.

Wanneer Marcel eindelijk arriveert kunnen we naar boven en is de koffie snel klaar. Marcel vertelt honderduit over Rozemeijer en PB plus de nieuwe producten die er op stapel staan, een aantal ervan hebben we deze dag ook op de foto kunnen zetten.Nieuwtjes Rozemeijer komt voor seizoen 2019 met een aantal nieuwe shads en hengels. Met pro-staffers zoals Sander Paans, Renier Izebout, Thijs van der Sande, Robert Fox, Ben Megens en Johan van Amsterdam weet je zeker dat je materiaal kunt verwachten wat voldoet aan de wensen van de Nederlandse sportvissers en meer. Marcel werkt nauw samen met zijn pro-staffers en verfijnt en past het kunstaas aan tot het de kwaliteit heeft die hij wil.

Marcel vertelt dat al het kunstaas en de hengels door DTC zelf ontworpen worden en ze zijn dus uniek! Ze worden dus nergens anders verkocht onder een andere naam! Stuk voor stuk uniek kunstaas en hengels.

Dood Aas Maar ook het materiaal voor het vissen met dode aasvissen en het onderlijnenmateriaal van Rozemeijer is van een andere orde dan de meeste merken. Marcel gaat prat op de kwaliteit van zijn materiaal en gaat dan ook ver bij het zoeken van deze materialen.
Het voordeel is dat Marcel al een tijdje meeloopt in de hengelsportindustrie en dus een behoorlijk netwerk van betrouwbare leveranciers heeft opgebouwd in de afgelopen jaren. En dat zie je terug in de materialen, alles is van goede kwaliteit en is ook echt wat er op de verpakking staat.Handigheidjes Een aantal handigheidjes die we zagen waren onder andere een magnetische klip om je tang aan vast te maken. Nu had ik deze al gezien voor het vliegvissen om je net mee op de rug te hangen maar Marcel heeft er nu een laten maken om je onthaaktang aan te hangen, met het sterke Neodymium erin blijft je tang altijd op zijn plek maar kun je hem wel los trekken als het nodig is, en dat voor maar € 5,49!! (zie de bovenstaande foto).

PB Products Ook PB Products is een merk wat al jaren meeloopt en voor de gemiddelde karpervisser is PB Products dan ook al lang geen onbekende naam meer. PB Products heeft een aantal producten in het assortiment die je bij geen ander merk vindt. Iets wat in de hengelsport redelijk uniek te noemen is.Wil je meer weten over Rozemeijer en ben je benieuwd waar de producten van Rozemeijer te vinden zijn, bezoek dan de website op www.rozemeijer.com.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21615

Foto's

92120

likes

280