Evenementen

Luremasters bellyboot kampioenschap in november 2019!

Luremasters Bigger&Better
Nieuw: Bellyboot kampioenschap in november 2019!


Luremasters start met een nieuw initiatief. Op 3 november wordt het eerste Luremasters Bellyboot kampioenschap georganiseerd op het Gooimeer in Nederland. 35 teams bestaande uit een koppel van 2 deelnemers zullen strijden om het kampioenschap en de vele mooie prijzen die er te winnen zijn. 

Diverse sponsoren hebben hun deelname al bevestigd. Raymarine zal ook hier hoofdsponsor zijn en stelt twee Raymarine Element 7” series ter beschikking. De hoofdprijs voor het winnende koppel! Met deze bellyboot wedstrijd wordt invulling gegeven aan de behoefte voor een goed georganiseerde wedstrijd. JNLL, Floatmaster en Luremasters stelden vast hoe een uniek evenement opgezet kan worden en de uitkomst is dat het Luremasters Bellyboot kampioenschap met dezelfde uitgangspunten opgezet zal worden: Fishing – Fair – Fun. De perfecte combinatie van een uniek spannend en uitdagend kampioenschap maar ook een geweldige en leuke dag voor iedereen die erbij betrokken is! Kijk voor meer informatie op: www.luremasters.nl of Facebook.

Opzet van het kampioenschap


Het kampioenschap vindt plaats op één dag. Vijfendertig (35) koppels van ieder twee deelnemers zullen aan het kampioenschap deelnemen. Er worden twee wedstrijd parcoursen uitgezet (parcours A en parcours B). Van ieder koppel vist één deelnemer parcours A en de andere deelnemer parcours B. Het doel is om de grootste vijf baarzen, vijf snoekbaarzen en drie snoeken te vangen PER KOPPEL. Dus de koppels zullen slim om moeten gaan met tactiek, communicatie en dus hun strategie bepalen. Het winnende team is het team met aan het eind van de dag opgeteld de meeste centimeters over de vijf baarzen, vijf snoekbaarzen en drie snoeken. De dag wordt afgesloten op een mooie plek met een fantastische prijsuitreiking en diner voor alle deelnemers en betrokkenen.

Wedstrijd reglement


Dezelfde regels zullen worden toegepast als in het Luremasters boot kampioenschap. Deze kunnen gevonden worden op www.luremasters.nl. Marshall boten zullen actief aanwezig zijn gedurende de dag en zullen de metingen en registratie van de gevangen vis uitvoeren.

Locatie


De wedstrijd locatie is het Gooimeer in Nederland. De twee wedstrijd parcoursen worden later bekend gemaakt. De wedstrijd wordt op twee verschillende locaties gestart, Huizen en Naarden. De details hiervan volgen later. 

Datum


• Zondag 3 november 2019. Dit is de wedstrijddag.
• Zondag 10 november 2019; dit is de reserve dag in het geval door wind of andere omstandigheden de wedstrijd op 3 november uitgesteld moet worden.

Sponsoren


Raymarine is hoofdsponsor van het kampioenschap. En ook JNLL, hebben hun deelname aan het kampioenschap bevestigd!

Inschrijfgeld


Het inschrijfgeld voor dit jaar is € 120,- per koppel. Dit is inclusief een mooi gevulde goodie bag en het diner aan het einde van de dag!

Inschrijving voor deelname


Zondag 19 mei 2019 om 20.00 uur opent de mogelijkheid om in te schrijven. Inschrijvingen worden afgehandeld op een 'wie het eerst komt, eerst maalt' principe. De maximum deelname voor dit kampioenschap is vastgesteld op 35 koppels. De inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen. Details over de inschrijving kunnen gevonden worden op www.luremasters.nl. Deelnemers die ingeschreven zijn zullen een volledige briefing per mail ontvangen. Indien meer informatie gewenst is mail dan s.v.p. naar: bellyboat@luremasters.nl. 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22083

Foto's

91912

likes

295