Promotie

Rozemeijer pluggen voor elk type water

De Propzzz van Rozemeijer is een echte allrounder. Met z'n lengte van 10 cm en een gewicht van 23 gram zijn ze op elk water in te zetten. Snoek, baars, snoekbaars en roofblei zijn er verzot op.De Propzzz werpt goed en is met een allround spinhengel perfect weg te zetten.De Propzzz is voorzien van de VMC 9650 dreggen waarvan de voorste dreg het 360RSHS hooksysteem bevat.De drijvende plug duikt 40 tot 90 cm diep en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleurencombinaties. Adviesprijs € 13,49.

 

De Little Temptation van Rozemeijer is ontstaan uit het feit dat de firma zoveel positieve reacties ontving over de Fatal Attraction maar veel mensen deze swimbait graag kleiner hadden gezien en voorzien van een zwemlip.

Zo is de Little Temptation ontwikkeld. Voorzien van een lichte ratel, driedelig lichaam, drijvend en zwemlip is de Little Temptation ideaal voor alle wateren. Kwaliteits VMC 9650 dreggen, 12 centimeter lengte met een gewicht van 38 gram, de plug heeft een diepgang van 60 tot 120 cm en is verkrijgbaar in vijf kleurencombinaties. 

De Fat Izy is veruit de meest universeel te gebruiken plug uit de Rozemeijer-serie. Met zijn bolle uiterlijk heeft de Fat Izy een super silhouet in het water.

Als team wilde het Rozemeijerteam een polderplugje ontwikkelen waarvan iedere kunstaasvisser gecharmeerd zou zijn. Tot ieders verrassing is de Fat Izy nog mooier en beter geworden dan ze hadden verwacht..Gegarandeerd een plug die vis vangt. Een zenuwachtige actie, een goede ratel, een goed silhouet en vlijmscherpe dreggen voorzien van 360RSHS systeem. De Fat Izy komt in ieder water tot zijn recht. Vangen maar!!Adviesprijs € 9,99.

De producten van Rozemeijer worden verdeeld door groothandel Dutch Tackle Company.
Website: www.rozemeijer.com.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21551

Foto's

92113

likes

271