Product Informatie

Welkom op het nieuwe Roofvisnet

Eindelijk is het zo ver: het nieuwe Roofvisnet 2.0 is online! Het oude Roofvisnet.nl en Roofvisforum.nl zijn samengevoegd tot één website, tot één echte roofviscommunity. Een platform waar je je kennis en vangsten kunt delen, maar ook terecht kunt met vragen en alles 100% roofvis!

De wens voor een goed roofvisplatform bestond al jaren en achter de schermen is er binnen Vipmedia hard aan gewerkt om dit te realiseren. In de afgelopen maanden is alle data geanalyseerd van de afgelopen 18 jaar (!) dat Roofvisnet en Roofvisforum bestaan en is deze overgezet naar het nieuwe platform. Een hele klus, zo kun je begrijpen. Maar het is gelukt en we zijn er van overtuigd dat we met het nieuwe Roofvisnet 2.0 klaar zijn voor de toekomst!

 

Maar we zijn er nog niet, we hebben getracht om Roofvisnet 2.0 zo veel mogelijk kant en klaar neer te zetten, maar er is nog een hoop werk te doen. Heymans & Vanhove, die het platform ontwikkeld hebben, zijn dagelijks bezig om het platform verder af te maken en aan te passen waar nodig. En het zal waarschijnlijk nog wel enige weken duren voor Roofvisnet 2.0 helemaal voor de volle 100 % functioneert.

Er zijn al een aantal issues bekend die aangepast moeten worden, maar de verwachting is dat deze in de loop van de komende weken opgelost worden.

 

-           Chatfunctie werkt nog niet even goed op elke pagina.

-           Berichten kunnen nog niet bewerkt worden, alleen geliked of verwijderd.

-           Foto’s in de carrousel bij artikelen worden nog niet juist geschaald.

-           Avatar foto’s kunnen nog niet gepositioneerd en geschaald worden, dit zit niet in dit systeem, maar gaat wel gemaakt worden, dit zal echter een tijdje in beslag nemen

 

FORUM

Het nieuwe forum is qua uiterlijk totaal anders dan wat jullie gewend zijn. Sommige dingen werken in de basis hetzelfde, maar zitten op een andere plek. Dat is dus even wennen. Zo is ‘Marktplaats’ nu een apart item geworden: veel overzichtelijker met zoekfilters en een makkelijke invoer interface, kortom veel gebruiksvriendelijker. ‘Vangstverslagen’ zijn nu zeer makkelijk te plaatsen waarbij je heel makkelijk meerdere foto’s als filmstrip kunt plaatsen, zowel via de pc als via je telefoon.

En zo zijn er nog wel wat meer dingen die veranderd/aangepast zijn op het forum, maar die volgens ons in het nieuwe Roofvisnet veel beter werken.

 

Mocht je bugs of problemen ondervinden, post deze dan onder het topic : BUGS ROOFVISNET 2.0 in discussie en vragen. Zo houden we het overzichtelijk en kan iedereen zien of een bug al een keer gemeld is zodat er niet 10x dezelfde bug gemeld wordt. 

 

En als laatste: probeer het zo veel mogelijk te gebruiken als het normale, oude forum, zodat we ook goed kunnen zien waar er eventuele issues zitten die we moeten aanpassen/oplossen.

 

Ik ben heel benieuwd hoe jullie het nieuwe Roofvisnet.nl vinden!

 

Met vriendelijke groet,

 

Alex Boom

 

Team Roofvisnet

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21190

Foto's

92088

likes

242