Algemeen

Simrad demonstreert haar nieuwste producten op HISWA 2019

Simrad, toonaangevend op het gebied van ontwerp en productie van watersportnavigatie, stuurautomaten, radar, communicatie en fishfinders van wereldklasse, is verheugd haar nieuwste innovaties te kunnen presenteren op de HISWA Boat Show. Een aantal productexperts zal op stand KB022 aanwezig zijn voor advies en ondersteuning en er zijn ook diverse exclusieve aanbiedingen tijdens de botenshow.

Er wordt een uitgebreid assortiment Simrad elektronica getoond, waaronder Simrad Cruise, een nieuwe kaartplotter op instapniveau, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig navigatiedisplay. Bezoekers kunnen ook de nieuwe RS40B bekijken, de eerste VHF-radio die AIS-positiegegevens kan verzenden en ontvangen.

Simrad Cruise

Cruise is ontwikkeld met het oog op eenvoudige navigatie en beschikt over een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke interface, een scherm dat in zonlicht afleesbaar is, een montagebeugel en een sonartransducer.

De Simrad Cruise, die gebruiksgemak naar een hoger niveau tilt, combineert essentiële GPS-functies met een eenvoudige dieptepeilingsfunctie waarmee veilige en betrouwbare navigatie tegen een betaalbare prijs wordt geleverd. Cruise heeft geen ingewikkelde sonar- en netwerkfuncties en schippers hoeven om die reden geen complexe elektronica onder de knie te krijgen.

RS40-B VHF

De in de RS40-B ingebouwde AIS-transponder kan, net zoals de originele RS40, positiegegevens ontvangen van andere schepen, maar kan de eigen positie ook delen met schepen in de buurt die zijn uitgerust met AIS, wat leidt tot een veiligere situatie op het water en een kleinere kans op aanvaringen. Positie-informatie is duidelijk zichtbaar op het RS40-B scherm of kan als overlay worden getoond op een kaart- of radarscherm van een compatibele kaartplotter. Volg en deel locatiegegevens met maximaal vijf vrienden via Track Buddy, dat de locatie van een andere VHF-radio opvraagt wanneer de MMSI is ingevoerd in de VHF-contactenlijst.

Alle Simrad producten zijn compatibel met C-MAP kaarten. Bezoek de stand om de nieuwste verbeteringen te bekijken, waaronder nieuwe havenkaarten, betere zichtbaarheid bij hogere zoomniveaus, bathymetrie met hoge resolutie en Genesis laagoverlay.

Over Navico: Navico is een internationaal bedrijf in privébezit, dat momenteel het grootste bedrijf op het gebied van nautische elektronica is. Daarnaast is Navico de moedermaatschappij van de belangrijkste merken op het gebied van nautische elektronica: Lowrance, Simrad, B&G en C-MAP. Navico heeft wereldwijd ongeveer 1500 werknemers en distribueert in meer dan 100 landen. www.navico.com

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21889

Foto's

92105

likes

290