Algemeen

Lowrance toont de nieuwste nautische elektronica voor het vissen op HISWA 2019

Ontdek de nieuwste innovaties van Lowrance op stand KB022.

Lowrance®, wereldmarktleider op het gebied van elektronica voor het vissen sinds 1957, toont met trots haar producten op de HISWA Boat Show 2019. Kom van 4 tot 8 september langs op stand KB022 van Navico en ontdek de nieuwste innovaties, zoals de GHOST trollingmotor voor zoetwater, HDS LIVE en LiveSight real-time sonar. Er zal een groot aantal productexperts beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en demonstraties te geven, en er zullen diverse exclusieve aanbiedingen zijn tijdens de botenshow.

Lowrance presenteert een uitgebreid assortiment producten voor alle manieren van vissen. De nieuwste innovaties op de stand omvatten:

GHOST - trollingmotor

De betrouwbare, robuuste en duurzame nieuwe, ultrastille Lowrance Ghost zoetwatertrollingmotor helpt sportvissers om langer te vissen, sneller te varen en dichterbij te komen zonder vis te verjagen. De Ghost heeft een nieuw ontworpen, borstelloze motor met de grootste stuwkracht en de langste bedrijfstijd van alle trollingmotors die momenteel op de markt zijn. Ghost biedt ook andere voordelen, waaronder geïntegreerde Lowrance sonaropties, waypoint-verankering en drie jaar garantie. De combinatie van betrouwbaarheid, vermogen, efficiëntie en stille prestaties maken van de Ghost trollingmotor een winnende combinatie die voldoet aan alle wensen van vissers die een eersteklas trollingmotor willen.

HDS LIVE

HDS LIVE, een grote sprong voorwaarts in fishfinding-technologie, biedt krachtige, real-time weergave van sonar- en kaartgegevens en optimale connectiviteit met functies als Active Imaging™, LiveSight™, Genesis Live en LiveCast™ smartphone-integratie.

LiveSight™ real-time sonar

LiveSight Sonar is compatibel met Lowrance HDS LIVE displays en biedt gebruikers de mogelijkheid om in real-time aas- en visbewegingen te volgen over een groter dekkingsgebied en grotere afstanden. LiveSight Sonar is de perfecte aanvulling op Active Imaging™, dat SideScan en DownScan Imaging™ met de hoogste resolutie voor het vinden van structuren biedt. Dit alles, plus CHIRP Sonar voor het eenvoudig identificeren van visdoelen, maakt van HDS LIVE het complete pakket voor vissers die op zoek zijn naar de ultieme oplossing voor het opsporen van vis.

Over Lowrance: Het merk Lowrance® is volledig eigendom van Navico, Inc, een internationaal bedrijf in privébezit, dat momenteel het grootste bedrijf op het gebied van nautische elektronica is. Daarnaast is Navico de moedermaatschappij van belangrijke merken op het gebied van maritieme elektronica: Lowrance, Simrad, B&G en C-MAP. Navico heeft wereldwijd ongeveer 1.800 werknemers en distribueert in meer dan 100 landen. www.navico.com

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21889

Foto's

92105

likes

290