B&G presenteert met trots haar nieuwste nautische elektronica op de HISWA Boat Show

B&G, 's werelds toonaangevende specialist op het gebied van navigatie- en bootinstrumenten kondigt met trots aan dat zij deelneemt aan de HISWA Boat Show op stand KB022 Er zal een uitgebreid assortiment elektronica te zien zijn, nieuwe producten zijn onder andere de V60-B VHF-radio op middenniveau en de eerste B&G VHF-radio die AIS-positiegegevens kan verzenden en ontvangen.

V60-B

De V60-B heeft een groot scherm, intuïtieve interface, ingebouwde AIS-transponder van klasse B, een ontwerp met bevestiging aan de voorzijde voor eenvoudige installatie en optionele draadloze H60 handsets met inductieve oplaadfunctie. De in de V60-B ingebouwde AIS-transponder kan, net zoals de originele V60, positiegegevens ontvangen van andere schepen, maar kan de eigen positie ook delen met schepen in de buurt die zijn uitgerust met AIS, wat leidt tot een veiligere situatie op het water en een kleinere kans op aanvaringen.

Positie-informatie is duidelijk zichtbaar op het V60-B scherm of kan als overlay worden getoond op een kaart- of radarscherm van een compatibele kaartplotter. Volg en deel locatiegegevens met maximaal vijf vrienden via Track Buddy, dat de locatie van een andere VHF-radio opvraagt wanneer de MMSI is ingevoerd in de VHF-contactenlijst.

Vulcan

De B&G Vulcan is een voordelige kaartplotter die is ontworpen voor recreatief kustgebruik. Dit gemakkelijk te gebruiken, intuïtieve multi-touchscreen van 7 inch zit vol met B&G's unieke functies.

Je kunt de Vulcan gewoon in jouw huidige systeem integreren; uitbreiden is eenvoudig aangezien de Vulcan gereed is voor NMEA 2000®, Broadband Radar™, ForwardScan™ en een stuurautomaat; verder beschikt dit systeem over ingebouwde 10Hz GPS en Wi-Fi.

Alle B&G producten zijn compatibel met C-MAP kaarten. Ga naar stand KB022 om de nieuwste verbeteringen te bekijken, waaronder nieuwe havenkaarten, betere zichtbaarheid bij hogere zoomniveaus, bathymetrie met hoge resolutie en Genesis laagoverlay.

Bezoek de B&G website voor meer hints en tips.

Over B&G: Het merk B&G heeft alles te maken met de passie voor zeilen en is volledig gewijd aan de behoeften van zeilers - zowel cruisers, racers en professionals. Het is volledig eigendom van Navico, AS. Navico is momenteel 's werelds grootste bedrijf voor nautische elektronica en produceert toonaangevende merken, zoals: Lowrance, Simrad en B&G. Navico heeft wereldwijd ongeveer 1.500 werknemers en distribueert in meer dan 100 landen. www.navico.com

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21889

Foto's

92105

likes

290