Kunstaas

Live Blog Catfish Camp Caspe – Visdag 4

Vanaf maandag 15 mei zijn Sjoerd Beljaars van Beet-Rovers en Nick Landman van Savage Gear te gast bij Catfish Camp Caspe () op de rivier de Ebro in Spanje. Op het programma staat een allround visprogramma, ofwel worden de pijlen gericht op meerval, karper en snoekbaars. Dagelijks zullen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte van de vangsten en belevenissen.

Gisteravond als toetje op de visdag met pellets zijn we met visgidsen Gert en Peter van Schaik naar een ander stuwmeer gereden, zo'n kwartier sturen vanaf Caspe. Een totaal ander water met onder andere snoek, snoekbaars, meerval, baars, karper, maar ook een goed black bass bestand. Een schitterend water om te zien; helaas mag je er niet met een boot op, maar kun je er toch behoorlijk vanaf de kant vissen. We waren er wat laat en de zon ging al onder, toch nog wat worpjes gemaakt.

  

Dag 4 is uiteindelijk een dag van uitersten. Allereerst wordt Sjoerd uitgeschakeld door ziekte; waarschijnlijk iets verkeerds gegeten. Het wordt een regen- en stormachtige dag en daarom besluit hij in het huisje te blijven. Nick en visgids Peter gaan met zijn tweeen op pad.

De stek van de laatste drie dagen laten ze voor wat hij is. Ok, er is hier nu volop gevoerd de afgelopen 3 dagen en vis zwemt er echt wel. Toch wordt er ons inziens te weinig vis daadwerkelijk gevangen en werd er vandaag gekozen voor een verse visstek. Dat zou uiteindelijk gunstig uit pakken voor beide heren.    

 

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21190

Foto's

92088

likes

242