Evenementen

Hoofdprijs Luremasters 2017 bekend!De organisatie van de Luremasters is trots dat ze de nieuwe sponsor voor de Luremasters 2017 bekend kunnen maken, na een succesvolle eerste wedstrijd waarbij er veel interesse voor de wedstrijd getoond is; dit ziet de organisatie ook terug in het aantal inschrijvingen voor dit jaar. Het thema waarop de Luremasters is gebaseerd, alles wat erin komt gaat er ook uit,  betekent dat bij meer inschrijvingen er ook grotere prijzen te winnen zijn!

Crestliner Boats Europa in samenwerking met Yamaha Motors, PEGA Boat Trailers en Raymarine zullen de hoofdsponsors zijn voor 2017. Daarnaast hebben Crestliner Boats Europa en Luremasters een overeenkomst getekend voor 3 jaar, dus voor de toekomst zijn de Luremasters Fishing Competition en de deelnemers verzekerd van een schitterende hoofdprijs!De hoofdprijs voor 2017 is:

 

CRESTLINER Discovery 1650 Tiller - Silver Metallic colour

 

Voor degene die een perfecte dag op het water willen.


Voor een ideale dag op het water, hoef je niet verder te zoeken dan deze Deep-V visboot, genoeg Livewell ruimte, hengelopbergvakken en veel extra ruimte om je andere visspullen op te bergen. De 1650 Discovery zorgt ervoor dat jij als visser het ultieme visgevoel vindt. Hij wordt geleverd met het Tiller configuratie systeem, het Sure Mount railsysteem voor accessoires en zeer veel andere vissersvriendelijke opties die ervoor zorgen dat je als visser de perfecte visdag hebt. Voor meer info: Discovery 1650

 

 

YAMAHA F40 FEHDL

 

Met deze motoren hoef je je nergens meer over druk te maken.


De lichtgewicht F40 en F30 zijn ontworpen zodat ze simpel geïnstalleerd kunnen worden en gemakkelijk te gebruiken zijn en met het vertrouwen dat ze altijd het vermogen leveren als jij erom vraagt.

Yamaha's Electronic Fuel Injection system (EFI) levert imposante kracht op hoge snelheid, maar ook extra torque en power in het midrange toerental - dit samen met een zeer zuinig verbruik. PrimeStart™ maakt het starten van je motor net zo gemakkelijk als die van je auto en omdat het een Yamaha is, betekent dit de eerste keer, altijd. En daarnaast met het Wide Range Power Trim & Tilt systeem controleer je je boot als geen ander.

En als laatste als kers op de taart en als een extra zekerheid het Yamaha's Customer Outboard Protection (Y-COP) systeem, dat je motor beschermt net zoals een startonderbreker op een auto. Complete specificaties: Yamaha F40

 

 

 PEGA V-Liner 750/540

 

Alleen het beste is goed genoeg.


Rijd je boot veilig naar elke helling met een kwaliteitstrailer van Pega. Pega trailers nemen je boot op de juiste wijze mee en ondersteunen je boot daar waar nodig, met als resultaat dat jouw vismachine langer meegaat. Volledige informatie: Pega V-Liner

Geen boot is compleet zonder visfinder, Raymarine sponsort deze schitterende combinatie met hun laatste nieuwe fishfinder:

 

 

RAYMARINE AXIOM 7” + RealVision 3D™

 

Simply Superior.


Een krachtig nieuw multifunctioneel navigatiesysteem van Raymarine met ingebouwde RealVision 3D™ sonar, het nieuwe LightHouse 3 operating system, en een bizar snelle quadcore proccessor, Axiom zal je dingen laten zien waar je vroeger alleen maar van kon dromen.

Axiom is uitbreidbaar, dus je kunt je systeem uitbreiden wanneer jij dit wilt en waarmee je wilt, CHIRP Sonar, thermische camera's, quantum radar, audio apparatuur, instrumentenpanelen alles is mogelijk. En omdat bluetooth en WI-FI standaard zijn kun je altijd verbinding maken met je telefoon of tablet met de laatste nieuwe apps. Volledige specificaties: Raymarine Axiom 7

 

 

DUS, eigenlijk is er nog maar één ding wat je hoeft te doen, de wedstrijd vissen en winnen zodat je deze set mee naar huis kunt nemen.


 

*Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke prijzen.

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21623

Foto's

92120

likes

281