Promotie

Post your Predator

 Post your Predator

Predox geeft twee pakketjes pluggen weg van Hester! Hoe kun je deze winnen? Eenvoudig door jouw vangstfoto/video te delen op de Facebookpagina van Predox en op de 'like' button te klikken. Dit kan tot en met 31 oktober, daarna zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Dus optuigen die hengels en erop uit!

https://www.facebook.com/predox.eu/

https://www.instagram.com/predoxtackle/

Hester heeft een ruime keuze aan betaalbare pluggen en staat bekend om de levensechte kleurpatronen en hun grote vangkracht. Met name de vele soorten snoekimitaties verdwenen al keer op keer tussen de kaken van onze geliefde kannibalistische groenjassen. Maar niet alleen snoekvissers hebben met een Hester plug een echte vanger aan hun onderlijn, want ook voor de baars zijn er vele soorten kleine, diep en ondiep duikende pluggen met een schitterende actie.

Snoek tips De watertemperatuur is dankzij het mooie najaar nog erg hoog dus de snoek ligt nog erg verspreid, maar de herfst staat voor de deur en voor veel roofvissers geldt dit als de mooiste tijd van het jaar. Een tijd waarin de snoek zich weer gaat opmaken van de winter en zeer vraatzuchtig is. Kies voor groot kunstaas zoals deze Hester Pike in 16 cm:

Snoekbaarstips Wat voor de snoek geldt, geldt ook voor de snoekbaars. Ook zij gaan reserves aanleggen voor de winter. Grote snoekbaars neemt de tijd om zijn prooi te observeren, dus zorg hier voor een trage inhaalsnelheid en kies je kunstaas groot. De Hester Blowback Minnow in 13 cm is een favoriet van Pro Staffer Jouke Timmer.

Streetfishingtips Sla niks over! Iedere sluis, peiler, brug, splitsing of mosselbank kan nu vis opleveren. De komende tijd kun je in de stad grote baars verwachten. Vangen doe je ze bijvoorbeeld op deze Hester Bomber een klein, dik, diep duikend plugje van 5 cm.Roofbleitips Het water is nog warm en dat betekent dat de roofblei nog volop jaagt aan het oppervlakte. Ga actief op zoek naar jagende vis. Niks te zien? Verkas en blijf zoeken. Zodra je ze ziet jagen is deze Hester Pop Surface een geweldig stuk kunstaas dat garant staat voor spectaculaire aanbeten.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21551

Foto's

92113

likes

271