Evenementen

Live blog LUREMASTERS 2016 -pre blogging-Van 16-18 september vinden op hetVolkerak, Hollandsch Diep en Haringvliet de Luremasters plaats. Ondanks het laagdrempelige karakter van deze gezellige roofvishappening, is het ook een heuse wedstrijd met gezonde competitie en prachtige prijzen. Kortom, genoeg ingrediënten voor een sappige Live blog met actuele vangsten, de laatste roddels, geruchten, bloopers en intriges. Stay tuned! (nieuwste updates van boven naar beneden; scrollen maar)


ACTUEEL NIEUWS, ga naar Live Blog Dag 1

 

 


 
06:23 Zo dan, gezellig na zo'n briefing! En dan nu maar eens het bedje opzoeken...

20:38 Einde van de captainsbriefing en voor de deelnemers gelegenheid om nog vragen te stellen! Prima, duidelijke kort maar krachtige presentatie van HJ Verheij en Volkmar Strikkers!

20:37 Met name snoek krijgt aandacht vanwege de relatief hoge watertemperatuur!

20:35 Een registratiesysteem waar geen onduidelijkheid over kan bestaan met o.a. software, ontwikkeld door duizendpoot HJ Verheij!

20:34 Aandacht voor het welzijn van de gevangen vis! Uit alles blijkt dat de organisatie dit centraal stelt! Chapeau mannen!

20:32 Reglement is met name gebaseerd op gezond verstand! Duidelijker kan de organisatie niet zijn!

20:31 Alle vistechnieken die zijn toegestaan door de Visserijwet zijn toegestaan tijdens de Luremasters! Jazeker, ook slepend vissen!

20:30 Elke dag een ander water met alle deelnemers. Morgen het Haringvliet!

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 


 


14:09 Oeps we hadden nog wat tabbladen open staan bij de vorige screendump...13:58 Mooi ook dat de wind gunstige vooruitzichten laat zien. Overwegend BFT 2 tot 3 met hier en daar een duwtje van BFT 5 of 6; die kennen we hebben toch mannen?! Dit windbericht werd mede mogelijk gemaakt door Big Fish Tackle (www.bftshop.nl/Webshop-Merken/BFT).13:52 En dan de omstandigheden voor als dit roofvisgeweld gaat losbarsten.

13:18 Team Raymarine met Patrick van Hoesel en George Boot. Wat gaan deze toppers klaarspelen?

13:16 En dan het team waar iedereen het voor in zijn broek doet. Luc coppens & Jeremy Staverman? Nope, die niet. Die staan nog niet in de schaduw van onze jongens van Team Roofvisnet. Houd je vast... Nick Landman en Johan Volkaerts. Nick heeft zich afgelopen jaar scheel gevangen aan metersnoeken vanuit de bellyboot en voor Johan Volkaerts is het Volkerak (een van de wateren van het parcours) zo'n beetje zijn tweede thuis.

13:10 Vlaamse kanshebbers; Koen Vervloesem en Hans D'Hondt, Team Garmin!13:04 Herman Schuurman en Martijn Reitsma van Shimano! Ook van die toppers!1254 Marcel Asbroek en Nils Gabsa , zomaar een van de spraakmakende teams van dit event en gesponsord door Lund Boats.

12:45 Hoe gaat het programma er zo'n beetje uit zien?

Donderdag registratie, officiële opening, captainsmeeting en superflauwe grappen op deze live blog
Vrijdag botenregistratie, 08:00-16:00 uur eerste wedstrijddag. Start serieuzere live blog ;-)
Zaterdag idem
Zondag 08:00-15:00 laatste wedstrijddag. 18:00 prijsuitreiking.12:14 Neem eens een kijkje op www.luremasters.nl voor bijvoorbeeld een overzicht van de te winnen prijzen!

11:16 Geintje naturlich! Deze toppers zijn de laatste dagen dag en nacht in touw geweest om deze eerste editie van de Lure Masters tot een super event te brengen en geloof maar dat deze gasten alle skills daarvoor in huis hebben! Gelukkig vissen ze zelf niet mee; een kleine blik op hun facebook pagina's zegt genoeg!11:14 Beetje jammer, Volkmar en HJ hebben er heulemaal geen zin in.

11:12 Net contact gehad met hoofdorganisatoren Hendrik-Jan Verheij en Volkmar Strikkers, in volle vaart onderweg naar de HQ van Luremasters, Citta Romana te Hellevoetsluis.

11:10 Vandaag registratiedag voor alle deelnemers met om 16:00 uur een receptie in driedelig roofviskostuum. Dan gaat ook de digitale vangstregistratiemachine draaien, ofwel wordt alles klaar gemaakt daarvoor. Jawel, je kunt dan live hier op deze blog volgen wat er gevangen wordt en hoe de tussenklassementen zullen fluctueren!

11:00 Zoek de verschillen!

10:58 Allereerst maar ffies het logo dat net ff de finishing touch heeft gekregen met wat goudgele accenten. Klein verschil, maakt het toch wat frisser, nietwaar?!

10:56 En we zijn los! Vandaag zullen we gestaag de laatste berichten door laten sijpelen (of lange 'ei')! Morgen, de eerste wedstrijddag gaan we pas echt tekeer op dit live blog.

 

 

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22076

Foto's

91912

likes

295