8-9-19

De temperauur is weer wat lager en na de regen van de laatste dagen is ook de watertemperatuur weer laag genoeg om weer achter de snoeken aan te gaan. De spinhengel weer inorde gemaakt en aan de speld een spinnerbait gehangen, tijd om de sloten op te zoeken..

De eerste boerensloot was verassend helder maar vol met planten zelfs met een spinnerbait pakte ik daar veel planten. Toch bij de 3e worp al vis, een leuke snoek van ong. 60cm ging ervoor en kon als eerste vandaag op de foto.

Na dat de hele sloot wel uitgevist was besloot ik om naar het centrum van een dorp in de buurt te gaan. Hier komen in de winter geregeld grote snoeken uit, eigenlijk is het altijd wel goed daar. Paar worpjes en nr 2 hing ook, geen grote maar denk dat die de 60cm wel haalde. Een eind verderop weer een doffe tik op de hengel en ook nr 3 kwam zich melden, dit was met ong. 70cm de grootse snoek van vandaag. Alles op spinnerbaits, blijf me verbazen hoe goed dit stukje kunstaas...Lees meerOm de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22082

Foto's

91912

likes

295