Buitenland | Film uitgelicht

Expeditie Sørøya de films deel 2

Misschien herinneren jullie het je nog wel. Iets meer dan een jaar geleden, expeditie Sørøya. Een week lang gingen drie redactieleden naar het hoge noorden; Sørøya. Hier vielen zij met hun neus in de boter. De ene kabeljauw nog groter dan de ander, fantastische koolvis-visserij. Zelfs de o-zo-gewilde heilbot kwam meermaals aan boord. Tijd om alle films in twee episodes met jullie te delen, dit was een trip om van te smullen!

Dankzij de Waterwolf camera hebben we van een hele hoop aanbeten kunnen achterhalen van welke vissoort hij afkomstig was. Van al het moois dat we gezien hebben, is een compilatie gemaakt.

De heilbotkoorts stijgt tot ongekende hoogte bij Sjoerd, iedere aanbeet kan in theorie van een heilbot zijn. Dat beseft hij maar al te goed, maar om nu iedere aanbeet te roepen dat je er een heilbot aan hebt... ;)

De aller- allerlaatste dag van de trip, vaak gebeuren er juist dan speciale dingen. Zo ook nu, Sjoerd denkt wederom een heilbot te drillen als een bruinvis verstrikt raakt in zijn lijn. Een scenario wat niet zou misstaan in een gescripte film, maar het is allemaal echt gebeurt!

Accomodatie: http://www.kranebrygge.no/nb/
Meer info: www.visitnorway.nl

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21937

Foto's

92111

likes

291