Promotie

Geen trend of hype!!Waarom deze titel?  De laatste jaren geven veel winkeliers/verkopers aan dat er veel kunstaas op de markt verschijnt die een hele korte periode, heel heftig verkopen, maar na  een aantal maanden (soms zelfs weken) aan de winkelhaken blijven hangen. Soms wordt er nog eens één verkocht maar de 'loop' is er dan snel uit.Heeft een stabiele verkoop een voordeel voor jou als visser?

De Rozemeijer Tracker is juist niet zo’n stuk kunstaas. De jerkbait werd in 2010 op de markt gebracht en sinds die periode is de verkoop van de Tracker mooi stabiel gebleven. Is dat een voordeel voor jou als visser? Op het eerste gevoel misschien niet maar, als je even verder nadenkt dan is dat toch wel een teken aan de wand! Goed en vangend kunstaas blijft altijd stabiel verkopen… kijk eens naar de echte klassiekers en/of vangers. Prachtige aasjes zoals bijvoorbeeld de Rapala Jointed en Super Shad Rap, de Salmo Perch, Hornets en Pike modellen, de Strike Pro Buster Jerk en de Spro Pike Fighters en Screaming Devils. Allemaal kunstaas wat tot op heden goed verkoopt omdat het goed vangt!De Rozemeijer Tracker…. een echte vanger!

Er zit dus wel degelijk een link die jou als visser een voordeel op kan brengen als het gaat om 'verkoop'. Dit soort modellen blijven ook lang verkrijgbaar op de markt, natuurlijk, ze blijven immers verkopen. Vandaar dat we trots zijn dat de Rozemeijer Tracker 'stabiel' verkoopt. Met name de uitmuntende vangsten op de Tracker maken dat 'nieuwe' vissers, die over de vangsten van dit model horen, ook zo’n Tracker aanschaffen.Uitgebreide uitleg door Thijs van der Sanden over de Tracker met onderwater actie beelden!

De Tracker is qua model eigentijds met unieke features. Met name het lange lichaam met bolle, brede buik (voor een opvallend silhouet) zijn van ver herkenbaar. Daarnaast is de unieke kleurenpatroon direct opvallend als Rozemeijer kunstaas. Ook de vorm van het oog is een eigen ontwerp en als Rozemeijer kunstaas te herkennen.Het Rozemeijer kunstaas bevat unieke features. Kijk naar het oog en het unieke kleurendesign.

 Minder herkenbaar maar niet minder belangrijk zijn de 9650VMC dreggen voorzien van het 360RSHS systeem. Hierbij draaien de dreggen 360 graden weerstandsloos rond. Dit zorgt voor menig minder losschieters. Zit de dreg namelijk gehaakt, dan zal deze in dezelfde positie blijven zitten. Bij draaien van vangst en/of dreg komt er geen blokkade van splitring/bevestigingsoog en dat scheelt, probeer het maar eens en je voelt het verschil zelf.360 graden draaiende dreggen zorgen absoluut voor minder lossers.

De Rozemeijer Tracker (en al het andere Rozemeijer kunstaas) is onverpakt! Je kunt in de winkel dus direct het kunstaas voelen, ter handen nemen, de ratel direct schuddend in de hand horen en daarnaast hoef je geen milieuvervuilend verpakkingsmateriaal in de prullenbak te mieteren. Ook dat scheelt. Alle dreggen zijn voorzien van dregbeschermers die standaard meegeleverd worden.De Tracker SHL, vol gegrepen!

Kortom, bovenstaande is toch uniek en eigentijds… en dat met een stabiele verkoop en uitmuntende vangsten. Goed voor de hengelsport dus! Op alle vlakken, of het nu voor de winkeliers/verkopers is, dan ook zeker voor de roofvissers onder ons!Voor meer info: Check www.rozemeijer.com  / Rozemeijer instagram of Rozemeijer facebook

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21895

Foto's

92105

likes

290