Product Informatie

Let them slide!In de wintertijd zul je wellicht niet direct denken aan de visserij met een shallow screw. Uiteraard zal het moeilijk zijn op het grote open water, daar hoor je ons nu ook niet beweren dat je daar deze techniek in moet zetten.

Maar wacht eens, waar gaan veel roofvissers naar toe als de gure oostenwind waait, en het op het open water taai is? Juist, de polder en stadswateren! En juist daar is de visserij met een shallow screw perfect in te zetten! Waarom? Je vist je softbait hoog door het ondiepe water heen, veel minder kans op het pakken van bodemvuil of nog erger een fiets of winkelwagen.

Wij begrijpen dat het maken van een shallow screw montage niet voor iedereen is weg gelegd, en daarom komen wij met de Free Slide Leaders. Dit zijn leaders die je aan je hoofdlijn knoopt en op de shallow screw kun je iedere shad zetten die je wilt. Uiteraard moet deze shad wel ‘shallow screw proof’ zijn, betekend dat ze niet moeten gaan tollen als je zonder extra gewicht (van bv een jighead) gaat vissen.

In het onderstaande filmpje legt Sander Paans uit hoe ze nu precies werken die Free Slide Leaders. Nog 1 groot voordeel, en dat is het voordeel voor de portemonnee, je shads gaan langer mee, is dat eens mooi meegenomen!

  

Te verkrijgen in 2 varianten;

Shallow Screw Medium – 30lb – 35cm – 3 in een koker

Shallow Screw Large – 50lb – 35cm – 3 in een kokerVergeet niet om eens al onze andere producten te bekijken op:

Ben je into Social Media, volg of like ons dan om iedere dag op de hoogte te blijven!

Instagram:

Facebook:

Youtube:

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21896

Foto's

92105

likes

290