Evenementen

Lezingen- en video-avond SNB-regio Noord-Holland

Op vrijdagavond 9 november 2012 organiseert de Regio Noord-Holland van de Snoekstudiegroep in samenwerking met Viscollege 'de Hengelaar' haar jaarlijkse Power Point presentatie- en video-avond voor zowel leden als niet-leden. Deze interessante avond voor snoekvissers zal gehouden worden in 'Het Rijperhuis', Sloep 1, 1483 HA De Rijp. Aanvang 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.

SNB-leden mogen gratis naar binnen, niet-leden dienen 2 euro te betalen.PROGRAMMA:

1. Opening door voorzitter.

2. Power Point presentatie over het vissen op snoek in de Noord-Hollandse wateren met diverse soorten jerkbaits door Jan Eggers.

3. Korte pauze waarin je loten kunt kopen voor de grandioze tombola waarvan de netto opbrengst bestemd is om de kosten van de snoekinstructiedagen voor de jeugd te dekken.

4. Vertoning van een 20 minuten durende video over het vissen met jerkbaits in Noord-Holland.

5. Filmverslag van de vistrip die een aantal SNB leden in juni 2012 naar het hoge noorden van Canada maakten en waarbij ze meer dan duizend grote snoeken vingen.

6. Verloting van de mooie prijzen van de tombola.

7. Sluiting door de voorzitter en een gezellige nazit met waarschijnlijk veel visserslatijn.Frans Hendriks van de botenverhuur op De Vlietlanden is deze avond aanwezig met een stand met hengelsportmateriaal waaronder de nieuwste jerkbaits. Kortom, een avond die geen enkele snoekvisser mag missen!

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22083

Foto's

91912

likes

295