Evenementen

Predatortour Zweden 2012. Dag 2

Zo, dag 2 zit er weer op. Even snel een update vanuit Zweden. Vanmorgen is de hoofdprijs van de Predatortour 2012 aan gekomen in Zweden. De speciale Predatortour limited edition compleet met alles er op en aan. Ziet er super uit en je zal deze boot maar winnen.

De hoofdprijs is binnen! De Predatortour limited edition, gebouwd voor de Predatour 2012, die gehouden wordt op het Laxsjön meer in Zweden, deze boot wordt als hoofdprijs vergeven in een internationale roofvis viswedstrijd, van 7 t/m 9 mei 2012


Vandaag was het weer een stuk minder dan de afgelopen weken. Veel meer wind en af en toe een bui. Gunstig voor het vissen hier op Laxjon, eh nee. Vandaag waren er 7 teams aan het voor vissen en de vangsten 2 baarzen en een brasem. Wat doen we verkeerd? We trekken alles uit de kast en ook de andere teams hebben er geen verklaring voor.  Vanavond waren alle teams aanwezig voor de Captains meeting op het basiskamp van  . De camera's van de deelnemers werden gecontroleerd, uitleg voor morgen en een foto met de meetplank. Daarna gezellig even kletsen onder het genot van een biertje. Zondag om 12:00 is het oefenen op het water, de startprocedure en verdere uitleg. Natuurlijk kwamen de mannen die ergens anders gevist hadden met goede resultaten terug met gemiddeld 20 snoeken per boot. Wederom een paar mooie meters.  Zondagavond laat weer een update op onze website.

 

Edsleskogs Wardshus

 


 

 

 

De vangsten zijn mager net zoals deze baars.

 

 

 

Peter geniet van het zonnetje.

 

 

Je kan ook overdrijven! Trollen met 10 of meer hengels.


 

 

Biertje erbij.

 

 

Het eten is super hier!

 

 

117cm voor Marc en een nieuwe PR.

 

 

Mooie vis voor Stefan.

 

 

Marc weet ze te vinden.

 

 

Doe er maar 2.


 

 

Team De Kock met 4 man sterk afgereisd.

 

 

Kijken of alles werkt met de camera's.

 

 

Wij kozen voor team nummer 12.


Tot zondagavond voor de volgende Predatortour 2012 update.

 

 

 

 

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

22082

Foto's

91912

likes

295