Promotie

Preview: Rovers December

Op de voorpagina van het laatste Rovers nummer van dit jaar Simon Torenbeek. Tijdens de doodaasvisserij raakte hij een keer wat verveeld en begon wat met shadjes om zich heen te werpen. Pardoes ving hij een knots van een baars, een nieuwe verslaving was geboren! Naast zijn favoriete baarstactieken komt er ook een wel erg ondergewaardeerde vissoort aan bod in dit winters nummer; de kopvoorn. Een zomerse visserij met oppervlakte kunstaas, erg gaaf!





KOPVOORN- Kopvoorn is niet direct een vissoort waar veel roofvissers warm voor lopen, geheel ten onrechte! De kop van dit artikel: koppige kopvoorn, mag dan wat flauw overkomen. Het is een waarheid als een koe! Deze vissoort kunnen je hart echt doen overslaan met hun koppige capriolen.

Wat deze visserij zo leuk maakt? Check de video en ontdek het!



MACH 3- Eerst met mach 3 op het kunstaas afzwemmen om vervolgens op een halve centimeter afstand van het kunstaas rechtsomkeer te maken… Kopvoorn doet het! En dat is iets waar wij vissers maar slecht mee om kunnen gaan, dat willen we doorgronden. En mysterieuze gedrag is juist wat die kopvoorn zo mooi maakt.



MISSIE- Roy Vanstreels van Fox Rage heeft de charmes van deze vissen ontdekt en ging samen met zijn Waalse maatje Cedric Goossens op een missie: vang kopvoorn aan oppervlakte kunstaas!

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21938

Foto's

92111

likes

291