Promotie

Rovers februari: Meet, Greet & Fish met Sander Paans

Het is winter, dus volgens velen dé tijd om uit te pakken met dood aas. Niet als het aan Christopher Chew van Fox en Wilfred van Nunen van Spro ligt hoor! Zij zweren bij het werpend vissen. Aanbeten zien en voelen is voor hen zo’n beetje het summum. En hun vangsten liegen er niet om. Ook nu, in deze taaie periode vangen zij werpend nog steeds hun vis. Daarom in het februarinummer van Rovers louter aandacht voor de werpende visserij; een ode aan het werpen!
Daarnaast is er een enorm toffe 'vriendschappelijke' battle gevist in het Amsterdamse. Team boot tegen team kant; team Juul Steyn tegen team Bart van de Walle. Als je één ding zeker weet is het dat zoiets als een vriendschappelijke wedstrijd niet bestaat in de ogen van Bart. Dat leverde dus een interessant wedstrijdje op!
MEET GREET & FISH-Wat een overweldigend aantal reacties op onze Facebookpagina van Roofvisnet en Beet/Rovers! De vraag; wie wil er een dagje poldervissen met Sander Paans van Rozemeijer werd massaal beantwoord. Animo genoeg dus! Maar zoals wel vaker kan er maar één de winnaar zijn. In dit geval was dat de Limburgse Rovers lezer Bryan van den Boorn. Op de beurs in Utrecht heeft hij een hengelset aangeschaft bij Sander. Wat is er dan mooier om in de praktijk goed te leren werken met deze set? Met z’n tweetjes doken ze de polder in om het de snoeken lastig te maken.
Het was niet makkelijk, er moest gewerkt worden voor een vis. Maar dat leverde juist erg toffe, onverwachte dingen op! Lees het in Rovers februari.

Al met al is het een taaie dag, maar dankzij wat handige tips van Sander komt er toch nog vis op de kant!Beet-Rovers februari lezen? Koop hem hier!

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21933

Foto's

92111

likes

291