Algemeen

Snoekerijen nummer 125; het grote botenreview, streamervissen door een echte crack en meer

Vanaf 26 februari zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad 'Snoekerijen' van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 125 met deze keer weer veel afwisselend roofvisnieuws voor iedereen.

Als je bijvoorbeeld van plan bent binnenkort een nieuwe visboot te gaan kopen of je wilt hier gewoon meer over weten, dan mag je dit nummer niet missen. In deze en de komende uitgave verschijnt namelijk een review over moderne visboten. Natuurlijk kan niet alles besproken worden, maar in dit eerste deel komen de algemene belangrijke beslispunten langs terwijl in de volgende editie een top vijf gepresenteerd wordt met de uiteindelijke keuze van de kopers.Of wat te denken van een gedetailleerd verhaal over welke hengelactie je het beste voor welke manier van roofvissen kunt inzetten. Aan het woord is Chris Bloemert, fervent roofvisser, die je bijpraat over de nieuwste inzichten. De 'gastrover' van deze keer is de meerval over wie we een mooie bijdrage hebben opgenomen. Ronald Cassee vertelt over het nut van het voeren met (stukken) vis voordat je met dood aas aan de gang gaat en hoe hij dat aanpakt.

Natuurlijk ook weer veel van onze vaste rubrieken zoals nogal wat Zaans nieuws van twee visgidsen, diverse prachtige regioverslagen en natuurlijk de uitnodiging voor onze jaarvergadering voor leden van de SNB.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder .

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.

Leden

21938

Foto's

92111

likes

291